Over

Mijn naam is Rosemarijn, beter bekend als Roos. Ik heb een vriend Jasper en wij wonen samen in een leuk huisje in Dordrecht. Ik werk als verpleegkundige op de geriatrie afdeling in een ziekenhuis en al mijn vrije tijd besteed ik aan bakken en bloggen.

Op mijn blog deel ik al mijn lekkere recepten, trucs en keukengeheimen! Vroeger lustte ik haast niks maar toen ik ouder werd en zelf ook steeds vaker de keuken in dook ging ik steeds meer leren eten. Ik zal recepten met jullie delen die super simpel uit te voeren zijn, met smaken die iedereen lust, en ook zal ik recepten delen voor de mensen die een uitdaging in de keuken willen en graag nieuwe smaken willen uitproberen.

Ik heb altijd veel plezier in de keuken en ik bedenk graag nieuwe dingen. Vanaf het moment dat ik opsta tot het moment dat ik ga slapen ben ik bezig met eten. Sta ik niet in de keuken dan lees ik over eten of doe ik nieuwe inspiratie op.

Het leuke aan bakken vind ik dat je met een paar grondstoffen zo ontzettend veel nieuwe creaties kunt bedenken. En er komen iedere keer weer nieuwe dingen bij.

Hopelijk staat er voor jou ook een recept bij waarmee je heerlijk aan de slag kunt!


Translate
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial