Over Roos

Hi, welkom bij Uit de keuken van Roos!

Even iets over mij. Mijn naam is Rosemarijn, maar eigenlijk kent iedereen mij als Roos. Ik hou van bakken, fotograferen en het uitschrijven van recepten. Ik ben ook graag in de keuken om te koken maar bakken blijft mijn “all time favorite”. Je kunt mij wakker maken voor macarons, slagroomsoesjes en tropische vruchten. Mijn inspiratie voor het bakken haal ik uit reizen, mooie ervaringen en de gebakjes die mijn moeder maakt.

Ik ben begonnen met mijn blog omdat steeds meer mensen vroegen naar recepten. Ik dacht.. hoe makkelijk is het om ze dan te plaatsen op een centrale plek waar iedereen ze kan vinden.

Uit de keuken van Roos is dé plek voor snoepkonten, bakkers en iedereen die een nieuwe zoete uitdaging in de keuken zoekt. Regelmatig deel ik een recept, een review van de lekkerste producten en de meest handige tools of een blog over de leukste hotspots.

Tijden zijn drukker dan ooit en mensen denken snel dat bakken moeilijk is en veel tijd kost maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn! Hier vind je recepten die “makkelijk” en “snel klaar” zijn maar uiteraard ook échte uitdagingen voor als er eens een dagje wat meer tijd over is.

Wat ik zelf zo leuk vind aan bakken is dat je met een aantal ingrediënten zo veel verschillende dingen op tafel kunt zetten. Ik kan mij heerlijk uitleven in de keuken en zeker emoties kwijt in taarten, koekjes en andere lekkernijen. Ik hoop dat jij dat met de recepten op Uit de keuken van Roos straks ook kunt.

Veel bak- en leesplezier! 🙂

Liefs Roos